keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

ÄI 11.2:
Miksi valitsin tämän kurssin?


Valitsin tämän äidinkielen kurssin koska se ensinnäkin sisältää paljon kirjoittamista. Nautin kovasti kirjoittamisesta, varsinkin jos saan itse valita aiheeni, kuten vaikka arvostelussa tai mielipidekirjoituksessa. Ajattelin myös että tästä kurssista tulee varmasti olemaan hyötyä ylioppilaskirjoituksissa. En ole saanut oikein hyviä arvosanoja äidinkielen kursseilla kirjoitetuista aineista ja toivon että tämä parantaa kirjoitustaitojani.

Hyvästä kirjoitustaidosta on mielestäni aina hyötyä. Työelämässä tulee aina vastaan jonkinlaisia kirjoitustehtäviä tai puheen laatimisia missä pitää osata kirjoittaa sujuvaa tekstiä.

Itseäni pidän ihan hyvänä kirjoittajana. En ole kovin hyvä kirjoittamaan, jos minua käsketään kertoa jostain tietystä aiheesta, mutta jos saan itse luoda aiheeni osaan kirjoittaa hyvää tekstiä. En ole myöskään kovin hyvin perillä millä tietyllä tavalla esseeseen tai tekstitaitovastaukseen pitäisi vastata. Tämän kurssin pitäisi kuitenkin auttaa asiaa.

Suurin osa kirjoittamisestani liittyy aina koulutehtäviin. Kirjoitan kuitenkin myös välillä internetissä keskustelupalstoille kysymyksiä tai facebookissa kavereille.

Tässä vielä arvostelu Burzum- nimisen artistin albumista Hvis Lyset Tar Oss. kuuntelen itse kyseistä artistia, ja arvostelija tietää mistä puhuu.

http://metalpit.blackmetal.fi/2011/11/kuukauden-levy-burzum-hvis-lyset-tar-oss/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti